Om Oss

Vilka är vi då?

Tommy

Susanne

Bengt

Håkan

Vi är några tappra själar som uppskattar o njuter av det goa, vackra o lustfyllda här i livet och ett  ständigt återkommande fenomen i ämnet är båtar.....

Resorna, känslan av frihet, doften av tjära, spänningen,  naturupplevelserna, kampen mot vädrets makter....ja, ni vet allt det där som gör att man orkar rusta år efter år!

Eftersom vi renoverar o bygger (om) båtar så behövde vi ett ställe att handla på, en butik med ett sortiment som passade för våra egna projekt. Massiva o vackra delar ,  gjorda för att hålla men ändå med en prislapp man kan läsa utan att tappa andan ...

Ja, vi var alla överens om att det saknades en genuin skeppshandel i Göteborg. Vi pratade i timmar om hur häftigt det skulle vara med en plats med en butik med tillbehör av högsta kvalité, men en plats som även fungerade som en mötesplats för entusiaster o nybörjare att träffas på o utbyta idéer. En plats att bara att slinka in till för att ta en kaffe o tjôta lite, opretantiös....så kom då möjligheten!
I Skåne, på Österlen, fann vi det vi drömt om då Skillinge Skeppshandel var till salu! Fast det fanns ju en hake; vi ville inte flytta dit!
Men.....varför inte låta Skeppshandeln flytta till Göteborg? Sagt o gjort, efter några trivsamma utflykter till Leif som nu kunde få uppleva lite praktiska moment av begreppet "fritid", lämnade han över styråran o vi ställde rodret mot GÖTEBORG!!!